Uitleg over de behandelingen

Manicure

Manicure behandelingen zijn lang niet allemaal hetzelfde, maar ze zijn allen wel vergelijkbaar qua opbouw en invulling.

De manicure behandeling bestaat uit het verzachten van de nagelriemen en het eventueel los maken van de nagelriemen. Het reinigen van de handen en nagels, het scrubben van de huid en het vijlen in vorm en tot hoogglans polijsten van de nagels. De nagelriemen worden geolied. De behandeling wordt afgesloten met het masseren van de handen met een crème naar keuze. De standaard manicure behandeling kan altijd worden uitgebreid worden met bijvoorbeeld een paraffine pakking of masker.

Wanneer u kiest voor de spa manicure, dan kunt u kiezen uit de volgende extra opties:

  • Een uitgebreide handmassage
  • Een masker voor de handen
  • Een paraffine behandeling

Gelnagellak

Gelnagellak is niet hetzelfde als nagellak. Gelnagellak hard je uit onder een led lamp. Door het uitharden onder de led lamp is de lak meteen droog. Je kan meteen weer aan de slag met alles wat je wilt doen. Gelnagellak groeit mee met jouw eigen nagels. Het chipt niet, brokkelt niet af en jouw nagels blijven weken lang glanzen!


Acryl/gelnagels

Acryl is poeder die met een vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. Acryl nagels zijn sterk en ideaal voor mensen die nagels bijten. Acryl nagels worden aangebracht met een sjabloon of met een tip.

Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder een led lamp. Gelnagels worden laag voor laag over uw eigen nagel aangebracht. Laag voor laag moet het uitgehard worden onder een led lamp. Gelnagels worden aangebracht met een sjabloon of met een tip.


Repairbehandelingen

Heb je zwakke of beschadigde nagels? Dan zijn de repair behandelingen iets voor jou. Onze repair behandelingen kan beschadigingen in zwakke nagels herstellen of zwakke nagels verstevigen.
Wij werken daarvoor met IBX.

Nagels die altijd snel afbreken, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels waarop acryl, gel of gelnagellak niet goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen problemen meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels die scheuren of afbrokkelen worden weer sterk en gezond.

 

Resultaten na IBX:

  • Versterkt slappe en dunne nagels
  • Egaliseert ribbels en groeven
  • Herstelt splijtende nagels
  • Hydrateert droge nagels
  • Verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel
  • Onzichtbaar aan de buitenkant

Afhankelijk van de staat van de nagels, wordt het aantal behandelingen bepaald.


Voeten

Een cosmetische voetverzorging is voor iedereen die geen likdoorn en ingegroeide teennagels wil laten verzorgen, maar juist voor het mooi maken en de voeten wil laten ontspannen.

Er wordt vaak gekozen voor gelnagellak op de teennagels. Op de teennagels blijft gelnagellak 6 tot 8 weken perfect zitten.