Team

Deniece
Welkom in de beautysalon! Na jarenlang in de publieke en commerciële arbeidsbemiddeling gewerkt te hebben, besloot ik totaal iets anders te willen gaan doen. Na een acryl- en gelopleiding gevolgd te hebben, heb ik ook nog een aantal nailart cursussen gevolgd in Nederland en België. We plaatsen voornamelijk gelnagels, maar acryl doen we uiteraard ook. Ook geven we veel gellakbehandelingen. Met en zonder nailart.


We geven hier ook paraffine- en waxbehandelingen. Onder het kopje 'onze behandelingen' kan je zien welke behandelingen we hier allemaal uitvoeren.

Naast de behandelingen verkopen we ook diverse beautyproducten. Zoveel mogelijk vegan en op natuurlijke basis.


Naast de werkzaamheden in de salon verricht ik ook  werkzaamheden als vitaliteitscoach, gewichtsconsulente en powerwalktrainer. Ik help mensen met het vinden van de juiste balans in hun leven en hoe zij een vitaal leven kunnen leiden. Beauty & Health onder één dak.

Mocht je vragen hebben over wat we allemaal doen, stel ze gerust!


Hopelijk tot snel!

Deniece

Sophie

Met veel plezier ben ik werkzaam bij Polish Me. Ik ben verantwoordelijk voor de social media en de nieuwsbrieven. Naast de communicatie geef ik ook de paraffine behandelingen, gellak behandelingen en het opvullen van gel/acryl nagels.


Naast alle behandelingen verkopen we ook beautyproducten. Zoveel mogelijk op natuurlijke basis en/of vegan. Ik ben altijd bezig om leuke, nieuwe producten, acties en behandelingen te promoten.

Heb je een vraag over de paraffine behandeling of over één van onze heerlijke producten? Dan kan je altijd bij mij terecht.


Hopelijk tot snel! 💗
Liefs,

Sophie

 

 

Demi
Na een paar jaar in het buitenland gewoond te hebben, ben ik sinds een tijdje weer terug in Nederland.
Sinds ik terug ben heb ik een tijd in de zorg gewerkt. Tijdens mijn baan in de zorg heb ik de opleiding als allround nagelstyliste afgerond.

 

Begin van het jaar ben ik in contact gekomen met Deniece en sinds 1 juli 2022 werk ik nu bij Beauty & Health.
Op dit moment voer ik de volgende behandelingen uit:
Gellak
Het opvullen van gel/acryl nagels.

Eind oktober begin ik met de opleiding schoonheidsspecialiste. Vanaf 1 januari ga ik diverse behandelingen uitvoeren in de salon. Houd de onze site en socials in de gaten.


Hopelijk tot snel in de salon!

 

Liefs,
Demi