Retourneren

Retourneren
Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen, het zogenaamde herroepingsrecht. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je product(en) of een vooraf door jou aangewezen en aan ons bekend gemaakte vertegenwoordiger. Tijdens deze termijn zal je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je zal het product niet uitpakken of gebruiken. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Dus je mag een gesloten (verzegelde) verpakking niet openen en je mag de parfum die in de gesloten verpakking zit niet gebruiken of testen. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

  • Wel dien je voorafgaande aan de retournering contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar info@polishme.nl
  • Retouradres: Polish Me, Schenkeldijk 4, 3291 ER Strijen.
  • Bewaar je verzendbewijs. Daarmee kunnen we de retourzending traceren als er iets misgaat.
  • Klik hier voor het retourformulier


Kosten in geval van herroeping/retournering
1. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zijn de kosten van terugzending voor jouw rekening.
2. Indien je een bedrag betaald hebt, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.